szülés
  vajùdàskonnyito
  szülés utáni testi-lelki problémák
  Sima vagy császár?
  Otthonszülés
  Babakelengye
  Látogatás szülés után
Forum
  pelenka
  szülés
  babavárás
  vetélés
  baba betegségek
  egyéb
  alvás
  etetés
  terhesség
Állásbörze
  Babysittert keres
  Babysitterek
Terhesség
  Terhesség hétről hétre
  Terhesség történet Manó új
  Erika terhességi naplója új
Szüléstörténet
  Katica története új
  Erika szüléstörténete
  Kata szüléstörténete
  Egy névtelen szüléstörténet
  "P" szüléstörténete
  Krisztina szüléstörténete
  Robika születésének története
Fogyókúra
  Fogyókúra Cili
  Fogyókúra Bea
  Fogyókúra Eszter
  Fogyókúra Dorina
  Fogyókúra Dóra
  Fogyókúra Gréta
  Fogyókúra Lívia
Fotóalbum
  A család szeme fénye
Képeslap küldés
  születés

Hozzá szeretnék szólni!

Vissza a kérdésekhez!

Sima vagy császár?

Ha minden igaz hamarosan szülni fogok.Egy fiú és egy kislány lesz az utód.Ma kezdtem a 36. hetet..nagyon félek a szüléstől,pedig a dokim azt mondta nem császároz meg.
Érdekelne ki hogy élte meg bármelyiket is.
 

posa akomi malakismena prkiote na ipostiriksi afti i hora tis ftohias tis disosmias ke tis imitation?afto to neobahalo tis jazz tu filipdi me rock papakostandinu ke fonitika garismata tipu arletas den honevonde pia me tipota ..pu ise joe pass,kenny barrel ke lipi na tus dosete merika mathimata tus ashetus arlekinus telika ikopeda pulane spane epitages i garizune?????ELEOSSSSSSS --- válasz
 

Én mindkét gyermekemmel sima szülésre készültem és mind a 2 császárral végződött, mindegyik esetben gyengült a szívverés így muszáj volt.Én nem bántam csak egészséges legyen a babám.Utána 1 hétig fájt a vágásnál, de ennél nagyobb bajom sose legyen.( A heg szinte nem is látszik!)Persze a természetes szülés jobb a babának de ha az egészsége kerül veszélybe akkor nincs min gondolkodni!
Bea --- válasz
 

en a második gyermekemmel vagyok a 26 hetben az elsö szulesem hamar lement de annál nagyobb volt a fájdalmam ugyanis annyira kitágultam hogy semmire sem jutott idö utolag nem is bánom nem piszkálnak addig sem megvártam az utolso pillanatot de viszont most ujra felek es remelem ugyanigy fogok szulni --- válasz
 

Szia! Nekem már 25, 23, és 15 évesek a gyerekeim,de elevenen élnek bennem az emlékek.Félni tilos ,azzal csak akadályozod a szülés gördülékenységét.Hazudik aki azt mondja nem fáj, de nagyon fontos a fegyelmezettség,a szülésznő instrukcióit követni kell.Az anya és a baba miatt jobb a természetes szülés!Szülésnél ha gond lenne az orvos még dönthet a császár mellett.A szülés után csodálatos amikor felsírnak az újszülöttek,te is megpihensz,magadhoz ölelheted a kis szuszogót.Hidd el ezeket ha betartod minden rendben lesz. Egy óvónő,és egyszeres nagyi --- válasz
 

Szia tanácstalan! :)
Én is császárral szültem, és nekem nagyon jó volt. Az első nagyfiam /4,5 kg/nem igazán akart megszületni, ezért döntöttek a császár mellett. Mikor megébredtem szörnyű volt, de csak addig a pillanatig, míg meg nem kaptam a kisfiam. Az első nap fájt, de másnaptól csak kellemetlen volt, ha elfelejtkeztem róla, és hirtelen mozdultam.Harmadnap már semmi gondom nem volt. :)
A második császárnál már tudtam mire lehet számítani,éjjel " megszültem" és másnap délben már vittem a páromnak megmutatni a másik nagyfiam, és szintén nem volt semmi gond.Én is szerettem volna hagyományos módon szülni, csak nem tágultam egyáltalán. De így is jó élményekkel gondolok az egészre..... --- válasz
 

Szia Ismeretlen!
Én mindig is arra készültem, hogy majd simán fogok szülni. De el kellet fogadnom azt a tényt, hogy mivel édesanyám testvéremet is és engem is császárral hozott a világra, Nővérem is császárral szült mind a három alkalommal nagy valószínüséggel én sem kerülöm el a szikét. Mindkettőjüknél az volt a probléma, hogy nem tágultak ki elég rendesen.
Aztán mikor terhes lettem és eljött a 35. hét sajnos a nálam fellépő toxémia miatt kiméletesebbnek találták az egészségem megóvása érdekében ha megcsászároznak. Így nem derült fény arra, hogy nekem sikrült volna-e természetesn szülni.
De meg kell mondjam sokkal rosszabra számítottam. Nem azt mondom, hogy nem fájt vagy nem volt semmi gondom a műtét után, de ki lehett bírni. Lassabban jön helyre az ember egy császár után mint egy sima szülés után az tény, de egy térdműtét rosszab. Ezt tapasztalatból mondom.
NENE
--- válasz
 
 


 
Hírlevél
  Feliratkozás a hírlevélre
 
Forum
  Babát szeretnénk!
  Dolgozni szeretnék,de van egy "hibám":szültem egy gyermeket.
  baba-úszás
  2vetélés után
  Evés problámák
  Táplálóbb tejcsi
  Vesetagulat
  kisbabát szeretnénk!
  főállású anya
  étel bevezetés 4 hónapos kortól
  Mikor mit szabad adni a babának
  volt valaki aki ki birta várni a 6 hónapot vetélés után?
  Missed ab utáni állapot
  "kártyaszív" alakú méh és szülés...?
  asperger szindroma
 
Könyvajánló
 
   
Képeslap
 
Szavazás
  Ön szerint kellően előzékenyek az emberek a kismamákkal?
  Egyáltalán nem, szinte mindenki keresztülgázol rajtuk.
  Csak nagyon ritkán figyelnek rájuk
  Szinte mindenki a tenyerén hordozza őket.
Fotóalbum
 
   
Linkek
  Farsang
  Anita Kismama szaküzlet
  Gyerekabc
  Családi pótlék
  GYES
  Anyák napja
  Terhesség
  Farsangi jelmezek
  dajka állás
 
Partnereink