Állásbörze
  Babysittert keres
  Babysitterek
Terhesség
  Terhesség hétről hétre
  Terhesség történet Manó új
  Erika terhességi naplója új
Szüléstörténet
  Katica története új
  Erika szüléstörténete
  Kata szüléstörténete
  Egy névtelen szüléstörténet
  "P" szüléstörténete
  Krisztina szüléstörténete
  Robika születésének története
Forum
  pelenka
  szülés
  babavárás
  vetélés
  baba betegségek
  egyéb
  alvás
  etetés
  terhesség
Fogyókúra
  Fogyókúra Cili
  Fogyókúra Bea
  Fogyókúra Eszter
  Fogyókúra Dorina
  Fogyókúra Dóra
  Fogyókúra Gréta
  Fogyókúra Lívia
Fotóalbum
  A család szeme fénye
Képeslap küldés
  születés

Hozzászólás

volt valaki aki ki birta várni a 6 hónapot vetélés után?
Már 3 hete el sem tudom hinni hogy igy telik az idö mert a lelki fájdalom még mindig tart és biztos még sokáig tartani fog de igyekszem pozitivan gondolkodni már amenyire lehet egy 21 hetes vetélés után.Semmi elöjel görcs vagy fájdalom nélkül egyszer csak elfolyt a magzatviz és már nem lehetet segiteni a picurnak a szövettam eredménye (elhalt a méhlepény)azt szeretném kérdezni hogy van-e valaki aki hasonló helyzetbe van vagy volt és hogy meddig vártatok a próbálkozásal nekem a dokim 6 hónapot mondot szeretnék rá halgatni de nem tudom medig birok türelmesen várni és még azt szeretném kérdezni hogy a vérzés a mütét után medig tart ha még van egy kis pecsételö barnázás az baj-e vagy keresem fel a dokit vele köszi a válaszokat elöre is Rami
 

Hozzászólás szövege:

2016-02-24 09:57:23
Én 1 hónapja veszítettem el a lányomat 23 hetesen. Elfolyt a magzatvizem de a szülés nem indult rögtön. 3 nappal később indítottak meg az orvosok. Nagyon nagy fájdalmakkal járt. Nekem azt mondta az orvos h 2-3hónapot várni kell,utána lehet próbálkozni az újabb babával.
 
2015-06-25 10:18:46
Sziasztok Andi vagyok. Tegnap volt 3 hónapja, hogy halva szültem meg a kisfiamat. 35 hetesen sima ultrahangra mentem, és már nem volt szivhangja. Meg kellett szulnom. Gyönyörű egészséges kisfiú volt, több volt már mint 2,5kg. Köldökzsinor csomó miatt veszitettük el. 9 hét múlva atestem meg egy kismuteten mivel nem jött meg a mensim....borzasztó fájdalom,nem is tudom hogy mit mondjak azoknak akiknek első babával történt ilyen.nekünk hála istennek van már egy 3 és fél éves kislányunk, aki rengeteg erőt adott nekünk,de elfelejteni sohasem fogjuk. Mi is szeretnénk még kisbabát, de nagyon nehéz kivarni a 6 hónapot. Bár több ismerősömnek csak 3 hónapot kellett várnia.én azt mondom hogy a léleknek gyógyulni kell, érezni fogod fogjuk amikor eljon az idő és újra belevagunk, bár át biztos hogy rettegéssel fog telni a következő 9 hónap. Mindenkinek kitartást, sok erőt és minden jót kívánok.
 
2015-02-13 18:35:45
Sziasztok. Én is ugyan abban a cipőben járok mint ti. először áprilisban lettem terhes. Mondjuk rosszul kezdődött, sokat vérezgettem, barnáztam, aztán a 7. héten elment, így jött a műtét, elvették. Nagyon ki voltam. Azt mondták 3 hónapot várjunk. Aztán Szeptemberben újra állapotos lettem. Ez is rosszul kezdődött, a 6. héttől hetente vérzés, de "szerencsére" csak hematóma volt, így 7 hétig szigorú fekvés. Aztán a 12. heti ultrahangon még látták a hematómát, de már felszívódni látszott. Levették az ilyenkor szokásos vért. A 16. heti ultrahangon, már felszívódott a hematóma, minden rendben volt, örültünk. Levették az AFP-hez a vért. Aztán mikor 19 hetes lettem egyik éjjel arra ébredtem, hogy tiszta víz a pizsi nacim. Nem gondoltam semmi rosszra. Aztán másodjára is, itt már arra gondoltam, lehet a magzat víz is. Bementünk a kórházba, és igen az volt. 2 cm volt már csak. Beküldtek Pécsre, mert elvileg ott csinálnak magzat víz feltöltést. azt mondták sajna nem lehet mert még nem vagyok 25 hetes terhes. Vettek vért, és látták, hogy a fehérvérsejtem nagyon magas, így hát valami gyulladás, fertőzés van a szervezetemben. 4000-10000 közötti a normális, nekem 22430 volt. Azt mondták, nagyon nagy a valószínűsége, hogy ez miatt ment el a 19 hetes kisfiúnk. Meg kellett szülnöm, majd műtét során elvették a méhlepényt is. mind ez 2015-02-03-án történt. Utána elmentem a védőnőhöz, kikértem az összes papíromat, hogy azt is elvigyük majd Pécsre (innentől kezdve oda fogunk járni). Megnéztem a 12. heti vérvétel eredményét (amire egyébként azt mondták semmi gond), hogy már ott is magasabb volt a fehérvérsejtem 14130, sőt a vizeletemben is volt fehérje, de senki nem írt fel antibiotikumot, nem ellenőrizték 2-3 hét múlva, semmi. lehet ha akkor adnak valamit, akkor még ma is élne a kis magzatom. A kérdésem az lenne, hogy ki meddig vérzett?
 
2014-12-01 08:09:23
Átérzem és tudom, hogy min mész keresztül. Az én kislányomnak a 38. héten állt le a szíve, köldökzsinór trombózisban. Ma 68. napja. Napról napra csak rosszabb, kimutatni már nem merem, mert csak még jobban fáj, a szűkebb és tágabb környezetem,reagálása. Én is a Lányommal haltam szept. 25-én. Nem tudom, hogy lehet e valaha jobb, van e értelme küzdeni!!! Egyelőre még küzdök, hátha ő mást akar az anyukájával.
 
2014-12-01 08:08:20
Átérzem és tudom, hogy min mész keresztül. Az án kislányomnak a 38. héten állt le a szíve, köldökzsinór trombózisban. Ma 68. napja. Napról napra csak rosszabb, kimutatni már nem merem, mert csak még jobban fáj a szűkebb és tágabb környezetem reagálása. Én is a Lányommal haltam szept. 25-én. Nem tudom, hogy lehet e valaha jobb, van e értelme küzdeni!!! Egyelőre még küdök, hátha ő mást akar az anyukájával.