Állásbörze
  Babysittert keres
  Babysitterek
Terhesség
  Terhesség hétről hétre
  Terhesség történet Manó új
  Erika terhességi naplója új
Szüléstörténet
  Katica története új
  Erika szüléstörténete
  Kata szüléstörténete
  Egy névtelen szüléstörténet
  "P" szüléstörténete
  Krisztina szüléstörténete
  Robika születésének története
Forum
  pelenka
  szülés
  babavárás
  vetélés
  baba betegségek
  egyéb
  alvás
  etetés
  terhesség
Fogyókúra
  Fogyókúra Cili
  Fogyókúra Bea
  Fogyókúra Eszter
  Fogyókúra Dorina
  Fogyókúra Dóra
  Fogyókúra Gréta
  Fogyókúra Lívia
Fotóalbum
  A család szeme fénye
Képeslap küldés
  születés

Hozzászólás

Dolgozni szeretnék,de van egy "hibám":szültem egy gyermeket.
Kedves Mindenki!

Sokadik kisgyermekes ismerősöm szembesül(velem együtt)a GYES letelte után azzal a ténnyel,hogy a régi munkahelyén nem szívesen látják.Elismerem ugyan,hogy teljes munkaidőben nehéz alkalmazni egy kisgyermekes anyukát,főleg akkor,ha ez a munkaidő gyakran 10-12óra(8óra helyett).Azt is elismerem,hogy kicsit "problémásak" lettünk(vinni-hozni kell a kicsit az oviból,ha beteg ápolni kell,a nyári szünet pedig kész rémálom),és-mivel a családból valakinek dolgoznia is kell-a férjeinkre nem számíthatunk.Akkor hogyan tovább?Hol vannak a sokat emlegetett4-6 órás munkahelyek?
 

Hozzászólás szövege:

2018-01-08 02:36:06
S1Ond1 https://goldentabs.com/
 
2017-12-06 14:44:26
I work for myself http://avanafil.blog.hu/ sports population cheap avanafil valleys consciousness You never see that vital wicket until it happens. In 2005 I could not see how we would get Brett Lee or Michael Kasprowicz out. They were playing well and the ball was not moving. In the end we were a little lucky. The same on Sunday: Haddin was caught behind off an inside edge. It is not often they go to the keeper.
 
2004-10-18 14:05:58
Kedves Tinita!

Köszönöm bátorító hozzászólásodat és az ötletet.Valószínűleg rugalmatlanul kezdtem hozzá az álláskereséshez,mert leginkább a hivatásomnak(óvó-,tanítónő)megfelelő munkakörhöz ragaszkodtam.
Üdvözlettel:Ildi
 
2004-10-14 19:02:12
Szia!

Ugy tünik, hogy én szerencsésebb helyzetben vagyok, mert három kislány mellett akik közül a legidösebb is csak 8 éves a kicsi pedig 3, jelenleg is a GYET mellett 4 orás alkalmazásban állok egy cégnél, és a gyerekeim nem voltak kizáro okok. Az is igaz hogy én többnyire csak este dolgozom mikor is a férjemmel váltjuk egymást. Én ugy gondolom érdemes probálkozni, föleg a nagyobb cégeknél. ott több a lehetöség is mint egy kis alig néhány személyes vállalkozásnál. Legalábbis én igy gondolom.
Tinita