Állásbörze
  Babysittert keres
  Babysitterek
Terhesség
  Terhesség hétről hétre
  Terhesség történet Manó új
  Erika terhességi naplója új
Szüléstörténet
  Katica története új
  Erika szüléstörténete
  Kata szüléstörténete
  Egy névtelen szüléstörténet
  "P" szüléstörténete
  Krisztina szüléstörténete
  Robika születésének története
Forum
  pelenka
  szülés
  babavárás
  vetélés
  baba betegségek
  egyéb
  alvás
  etetés
  terhesség
Fogyókúra
  Fogyókúra Cili
  Fogyókúra Bea
  Fogyókúra Eszter
  Fogyókúra Dorina
  Fogyókúra Dóra
  Fogyókúra Gréta
  Fogyókúra Lívia
Fotóalbum
  A család szeme fénye
Képeslap küldés
  születés

Hozzászólás

Táplálóbb tejcsi
Kedves Anyukák!

Kislányomat szeretném 6 hónapos koráig kizárólag anyatejjel táplálni (most 4 hónapos). Eddig minden a legnagyobb rendben ment, viszont néhány napja észrevettem, hogy a lefejt tejem nem olyan zsíros, mint korábban. Tudnátok segíteni, hogy mitől lesz újra olyan a tejem, mint ezelőtt? Vagy ez teljesen normális, ami most van? Félek, hogy idővel nem lesz elég a babának és nem szeretnék Neki tápszert adni.
Köszönöm a tanácsokat!
Noémi
 

Hozzászólás szövege:

2018-01-08 02:02:31
1d76L1 https://goldentabs.com/
 
2017-12-06 14:43:23
I support Manchester United http://avanafil.blog.hu/ yonder avanafil cost sexual gums The 2013 baseball season in the big city has been unlike any in recent memory, not just because the Mets are hosting an All-Star Game for the first time since the heyday of Joe Christopher or because the Yankees have enough disabled multimillionaires to fill a lineup card, or because young Matt Harvey of Mystic, Conn., has emerged as dominant a pitcher as there is in the game.
 
2006-03-11 14:48:22
Sziasztok anyukak

megadatott nekem hogy a nagyobbik kislanyomat 10 honapig szoptathattam aztan a terhesseg miatt abbahagytuk a kissebbik lanyomat szinten szoptatni kezd, de tudogyulladast kapott a korhazban meg mielott hazajohettunk volt stresszes depresszios lettem ez nem nagyon segit a szoptatasnak. 3 het utan hazaengedtek es a gyermek 1 orankent evett megjobban kimeritett. A gyerekorvosom ajanlotta kismamaknak valo ital a GRAVIMILK (DM-ben es gyogyszertarakban lehet kapni)fogyasztasat napi 1 cseszevel (tobb izben is kaphato) rengeteg vitamint es asvanyi anyagot tartalmaz. 1 eves koraig szoptattam de 7 honaposan meg nem kellet semmi mast adni a kislanynak mert nagyon szepen fejlodott csak a tejtol.
Bobe Szlovakiabol
 
2006-03-06 20:02:19
Szia!
Mikor nézted meg,hogy nem elég zsíros a tejed?Reggel vagy este?Úgyanis ahogy nő a babád úgy az anyatej mennyisége és minősége is változik.Ne foglalkozzvele ha úgy érzed,hogy nem elég a kicsinek akkor pár napig többször szoptasd meg így nő az anyatej mennyisége.Ne add fel,mert minnél késöbb kezded el a hozzátáplálást annál biztosabb,hogy nem lesz allargiás és a bélbolyhai is erősödnek és jobban befogadják a táplálékot.Az én kislányom 9 hónapos koráig nem is fogadott el semmit még a vizet se. Csak anyatejet evett,ivott.
 
2006-03-06 13:53:13
Helló Noémi!
Arra gondoltál már,hogy az anyatej minösége nagyrészben attól függ,hogy te mit eszel,iszol?!?
Orvosomtól tudom,hogy kb 3 hónap szopiztatás után sokkal kevesebb vitaminok,ásványi anyagok... stb vannak az anyatejben,igy tehát az anyának is jóval több utánpótlásra van szüksége.
Üdv. Krisz.